All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Važno je vratiti se uobičajenom životu, ali uz maksimalnu opreznost

Javno - privatnim partnerstvom, za koje je Grad Pančevo već raspisao javni poziv, predviđeno je da se u naredne dve godine kompletno rekonstruišu sledeće ulice:

Već nekoliko godina traje priprema prostora u kome će biti smešten svojevrsni starčevački muzej. U pitanju je izložbeno-edukativna postavka koja će predstaviti kontinuitet življenja na prostorima Starčeva koji seže duboko u prošlost, od perioda neolita, 5500 p.n.e. pa sve do danas.

Povodom učestalih krivičnih dela na teritoriji našeg mesta (krasđe, narušAvanje javnog reda i mira...) u prostorijama Mesne zajednice Starčevo je organizovan sastanak na kome su pored predstavnika Mesne zajednice učestvovali predstavnici Policijske uprave Pančevo, Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić“, Doma kulture “29. novembar“ i JKP-a “Starčevac“.

Dan pre 9. maja, Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, održana je svečanost u parku kod Ulice JNA u Starčevu, ispred restauriranog spomenika poginulim pripadnicima sovjetske Crvene armije.

Nakon akcije “April - mesec čistoće“ koja je ove godine sprovođena u uslovima vanrednog stanja, lokalni komunalci su odlučili da nastave sa prolećnim uređenjem kako bi svi planirani poslovi bili završeni.

“ Politika je veština mogućeg.

Nije fraza nego je ozbiljna je parola koja određuje svako bavljenje politikom. I lokalnom i globalnom.

Glasanje za predstavnike u Narodnoj skupštini Republike Srbije, pokrajinskoj i lokalnim skupštinama kao i izbori za  predstavnike u savete mesnih zajednica održaće se u nedelju, 21. juna, u čitavoj Srbiji.

Page 1 of 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…