All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Nakon svrgavanja i ubistva Muamera el Gadafija, u Libiji je počela politička kriza. Trenutno je u zemlji dvovlašće. Iz Tripolija na zapadu, upravlja Vlada nacionalnog jedinstva na čelu sa Fajezom Saradžom, formirana uz podršku UN i EU.

Na ovogodišnjim majskim susretima u Šapcu koji su se održali poslednjeg majskog vikenda bilo je blizu tri stotine izviđača iz Srbije, BIH i Crne Gore. Kamp je podignut na popularnom šabačkom letnjikovcu pored hrama Svete Trojice u prelepom okruženju borove šume koja je pre neku deceniju bila veliko i neuređeno šabačko smetlište.

Kompanija ZF otvara novu fabriku električnih pogona u Srbiji i najavljuje proširenje lokacije

Plac u Kestenovoj ulici broj 5 kupljen je u februaru ove godine, za gradnju novog hrama u Starčevu, u “gornjem kraju“.

Akcija uređenja našeg mesta nastavljena je i nakon “Aprila - meseca čistoće“.

Mesni odbor Srpske napredne stranke organizovao je akciju uređenja fasade Ambulante. Naime, tokom prošlog meseca grupa maloletnika išarala je navijačkim grafitima zid ove zdravstvene ustanove naruživši ga.

Kompletirana je ograda ispred Osnovne škole. Sada više neće biti moguće nepropisno parkiranje na zelenoj površini a bezbednost učenika biće na višem nivou.

Redovna godišnja skupština Opštinskog vatrogasnog saveza Pančeva održana je u našem mestu u nedelju, 2. juna. Odnedavno je uvedena praksa da se redovne godišnje skupštine održavaju u naseljenim mestima koja pripadaju Savezu. 

Strana 1 od 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…