All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prirodni gas je energent koji štiti okolinu, jednostavan je za korišćenje, ekonomičan, uvek na raspolaganju, bezbedan i pouzdan, te ne čudi interesovanje velikog broja žitelja Starčeva za završetak gasifikacije. Iz tog razloga, razgovarali smo sa Draganom Majstorovićem, direktorom “MT Gastela“, o napretku radova.

 “Telekom Srbija“ kupio je još dva kablovska operatora - “Radijus vektor“ i “AVkom“, a pregovaramo sa još pet manjih

Grad Pančevo ponudio je pomoć socijalno ugroženim licima prilikom plaćanja komunalnih usluga.

Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj i Komisija za podizanje spomenika kulture i određivanje naziva ulica i trgova zatražila je od Mesne zajednice Starčevo da predloži imenovanje dve nove ulice i tri zaseoka na teritoriji naše mesne zajednice.

Prošao je mesec slavlja koji počinje sa dočekom kalendarske Nove godine, pa nastavlja sa slavljem Badnjeg Dana.

Na Badnje veče, 24. decembra, u crkvi svetog Mauricija, održana je svečana misa ponoćka na kojoj rimokatolički vernici tradicionalno dočekuju praznik Rođenja Isusa Hrista.

Starčevački festival akustične gitare “Gašini akordi“ je, pored negovanja jedne od najsuptilnijih muzičkih formi, koje prati veliki broj kvalitetnih izvođača i stručnih zvanica, poznat i po, ponekad, promenama termina, forme, propozicija...

Izložba akvarela Jelene Badnjevac-Ristić otvorena je u četvrtak, 24. januara.

Strana 1 od 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…