All for Joomla All for Webmasters

SPORT

Džudo akademija “Jočić“ aktivno postoji i radi u Starčevu već deset godina. Pored velikog broja sportskih aktivnosti koje su u ponudi ove akademije za najmlađe i rekreativce, akcenat se stavlja na džudo.

Na turniru je učestvovalo devet ekipa sastavljenih od dečaka mlađih od 12 godina. Kao i svaki put do sada mogli smo videti mnoštvo lepih poteza i golova budućih šampiona, a domaća  publika može biti prezadovoljna igrom “Borca“.

U derbiju prolećnog dela u Vojvođanskoj ligi grupa Banat jug, ŠK Borac je pobedio ŠK Radnički iz Kovina s rezultatom 3,5-2,5.

Proteklog meseca u Zenici (BiH) održan je ragbi turnir za mlađe kategorije koji je okupio preko 500 mladih ragbista iz Italije, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine na 2. dečijem međunarodnom festivalu ragbija.

Nakon dva odigrana kola seniori Borca nastavili su, 25. maja, takmičenje u Letnjoj regionalnoj ligi dočekavši ekipu KK-a Radnički iz Kovina, momčad koja je sastavljena od mladih igrača, juniora.

Završena je veoma uspešna sezona za starčevački fudbal. Fudbaleri Borca su na kraju sezone zauzeli prvo mesto na tabeli prve JBPF  lige i od jeseni će igrati u Vojvođanskoj ligi - Istok. Igrači Borca pokazali su najviše kad je to bilo najpotrebnije.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…