All for Joomla All for Webmasters

AKTUELNO

Januar, “najduži“ mesec u  godini. Tako kažu svi koji su praznovali. Nije on najduži samo zbog dobro ispražnjenog kućnog budžeta već i zato što je to mesec pretplaćen na odluke, ciljeve i nove početke.

Prvo okupljanje u ovoj godini članova Odreda  izviđača “Nadel“ dogodilo se  u subotu, 12. januara, povodom već tradicionalnog odredskog takmičenja “Memorijal Ivica Pranjić“ koje se po 14. put organizuje u znak sećanja na tragično preminilog druga koji je u prvom starčevačkom odredu bio jedan od najboljih skauta. 

Na Badnje veče, 24. decembra, u crkvi svetog Mauricija, održana je svečana misa ponoćka na kojoj rimokatolički vernici tradicionalno dočekuju praznik Rođenja Isusa Hrista.

Prošao je mesec slavlja koji počinje sa dočekom kalendarske Nove godine, pa nastavlja sa slavljem Badnjeg Dana.

Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj i Komisija za podizanje spomenika kulture i određivanje naziva ulica i trgova zatražila je od Mesne zajednice Starčevo da predloži imenovanje dve nove ulice i tri zaseoka na teritoriji naše mesne zajednice.

Grad Pančevo ponudio je pomoć socijalno ugroženim licima prilikom plaćanja komunalnih usluga.

 “Telekom Srbija“ kupio je još dva kablovska operatora - “Radijus vektor“ i “AVkom“, a pregovaramo sa još pet manjih

Prirodni gas je energent koji štiti okolinu, jednostavan je za korišćenje, ekonomičan, uvek na raspolaganju, bezbedan i pouzdan, te ne čudi interesovanje velikog broja žitelja Starčeva za završetak gasifikacije. Iz tog razloga, razgovarali smo sa Draganom Majstorovićem, direktorom “MT Gastela“, o napretku radova.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…