All for Joomla All for Webmasters

AKTUELNO

Posebno svečan i radostan dan za rimokatoličke vernike u Starčevu je, 22. septembar.

Poslednjeg vikenda u septembru u Novom Pazaru je održan Međunarodni izviđački višeboj pod nazivom “Stazama vukova“.

Nakon problema oko funkcionisanja gradske apotekarske ustanove i njenog gašenja, u našem mestu najpre se pojavila jedna, a par godina kasnije - još dve privatne apoteke, koje se nalaze u samom centru mesta.

Povodom  obeležavanja dečije nedelje, u prostorijama Kreativnog kulturnog kluba u starčevačkom Domu kulture upriličena je zabava za najmlađe Starčevce.

Povodom 4. oktobra, dana oslobođenja Starčeva u Drugom svetskom ratu, MO SPS-a iz Starčeva, organizovao je polaganje  venca na spomenik u centru.

Upravljač puta L1 koji prolazi kroz naše mesto centralnim ulicama (Pančevački put, Trg neolita i Ive Lole Ribara) krajem septembra je počeo sa postavljanjem horizontalne i vertikalne signalizacije kako bi vozači bili upozoreni na blizinu škole.

Staze koje su povezivale pešački prelaz “kod Lolinice“ u Šumicama, nisu odolele zubu vremena.

Opštinsko kvalifikaciono takmičenje vatrogasaca ove godine se održalo u Glogonju  u subotu, 19. oktobra.

Zbog povećane opasnosti od nastanka požara na otvorenom prostoru i u ataru Starčeva, upozoravaju se građani o zabrani paljenja vatre na otvorenom prostoru.

Proteklih meseci aktuelna tema o kojoj se govori u našem mestu je formiranje svojevrsne edukativno - izložbene postavke, koju građani skraćeno nazivaju “muzej Starčeva“.

Redovna sednica  Saveta mesne zajednice Starčevo održana je u ponedeljak, 23. septembra, u prostorijama Mesne zajednice.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…