Internet izdanje broj 124 od 13. avgusta 2004.

 

 

Sport

 

Fudbal

 

STARČEVAČKI SPORTSKI “DANI DRUŽENJA“

 FUDBAL, ODBOJKA, FUDBAL...

“Borac“ - “Sinđelić“ (Beograd) 1:2

30. jul 2004. na Ognjenu Mariju

Po kišovitom vremenu i izuzetno klizavom terenu, mogla se videti vrlo lepa utakmica sa tri viđena gola. Gosti su bili u vođstvu a domaćin pokušao da sustigne rezultat. Treneri obeju ekipu isprobali su sve igrače koje su u tom trenutku imali na raspolaganju. Trener “Borca“ Marko Radanović, imao je na raspolaganju čak 23 igrača i vrlo je zadovoljan igrom i učinkom svih. Igrali su: Tomić, Stojčev, Bošković, Matijašević, Đukić, Nikolić, Mitrović, Komnenović, Perovanović, I. Ćirković, V. Ćirković , M. Arsenijević, I. Arsenijević, Burčul, Vuković, Radosavljević, Balan, Milenković, Ilić, Kostić, Gorunović, Banzić i Milojević.

Izuzetno lepoj utakmici nedostajalo je samo veći broj gledelaca jer mnogi nisu došli zbog lošeg vremena a utakmici je prisustvovalo 100 najhrabrijih.

“Borac“ - “Partizan“ (Beograd) 5:6

31. jul 2004. UTAKMICA VETERANA

Kiša golova na ''Borcu'': Veterani u akciji

Ako je prethodni dan padala kiša onda se u vreme odigravanja ove utakmice otvorilo nebo i palo na igrače “Borca“ i “Partizana“. Ovu utakmicu je posmatralo svega 30-tak najvatrenijih navijača, a imalo se šta videti čak 11 golova. Ekipu Borca je sa klupe vodio iskusni trener Branko Đokić, a ekipu Partizana sa gola Rade Zalad.

 

Zoran Stojanov

 

1. avgust -   TURNIR U FUDBALU NA BETONU

Prijavljeno i igralo 10 ekipa: “MINEL MONTAŽA“, “BETIS“, “SALUTE“, “JUNIOR 1“, “JUNIOR 2“, “LAVOVI“, “BEBE“, “KARLSRUE“, “PROPALO“ i “VETERANI“. Podeljeni u dve grupe, igralo se svako sa savkim (liga sistem) da bi se prvo i drugo plasirani našli u polufinalu a igrali su: prvo polufinale  “JUNIOR 2“ - “BETIS“ - 3 : 0; drugo polufinale: “JUNIOR 1“ - “SALUTE“ - 2 : 1

Utakmica za treće mesto: “BETIS - SALUTE“  - 0 : 3, a u finalu “JUNIOR 1“-“JUNIOR  2“ - 0 : 4.

Finalnoj utakmici predhodilo je polufinale. U drugom polufinalu, odigrana je najlepša utakmica ovog turnira, gde je ekipa juniora pobedila profesionalne igrače malog fudbala “SALUTE“, inače ekipu iz Kačareva koju je sponzorisao "Kafe Park" iz Starčeva.

Za “JUNIOR 1“  nastupali su: Lapić, Pejić, Nikolić, Vuković, Matijašević, Arsenijević, Milojević, Milenković i Smiljanić.

Za pobednike turnira, kombinovanu ekipu igrača iz Starčeva, Omoljice, Brestovca i Ivanova nastupili su: Milićević, Perovanović, Prokić, Egić, Brajević, Kalapiš, Vulin i V. Ćirković.

Turnir prvi put odigran noću pod reflektorima privukao je izuzetno veliki broj gledalaca, oko 500.

Z. Stojanov

 

2 na 2 TURNIR NA PESKU

Ekipa ''Junior 1''

Prijavljeno je bilo 14 ekipa. Prvo se igralo na ispadanje kvalifikacije. Sedam pobednika i osma ekipa “iz šešira“ nastavili su takmičenje u dve grupe po liga sistemu igrale su sledeće ekipe: “BEBANI“, “LAVOVI“, “JUNIOR 1“, “JUNIOR 2“, “KAFE METRO“, “NIS-NAP“, “IN“, “MUTA I SARADNICI“, “ŽABARI“, “DINAMIT DUO“, “STOVARIŠTE RANČIĆ“, “GLIK ELEKTRO“, “KLASIK“ i “CDR“.

Posle kvalofikacija i razigravanja po gupama u polufinalu su se našli: “JUNIOR 1“ protiv “METRO“-a i  “MUTA I SARADNICI“ - “LAVOVI“.

Vrlo velika borba i gruba igra obeležila je prvo polufinale između ekipa “JUNIOR 1“ i  “KAFE METRO“, sudija turnira je u jednom momentu isključio iz igre sva tri igrača ekipe “METRO“ pa je “JUNIOR 1“ ovaj meč dobio sa 3 : 0 par forfe.

U drugom polufinalu ekipa “MUTA I SARADNICI“ pobedili su ekipu “LAVOVI“ sa 1:0, pa su se u finalu našle ekipe “JUNIOR 1“ i  “MUTA I SARADNICI“.

Smatrajući da su možda nezasluženo ušli u finale pobedom par forfe, ekipa Juniora 1 je predala meč bez borbe, jer su u razigravanju po grupama već izgubili od “MUTE I SARADNIKA“ sa 1 : 0.

Za pobedničku ekipu “MUTA I SARADNICI“ nastupili su: Mutavdžić Bojan, Arsenijević Igor i Teofilović Goran.

Za “JUNIOR 1“ igrali su: Perovanović Marko, Ćirković Vukojica i Ivković Budiša.

Polufinalisti su bili: za “LAVOVE“: Čalić Vlada, Đurišić Lazar i Jovanović Saša a za “KAFE METRO“: Milenković Darko, Ilić Marko i Gorunović Vlada.

 

Odbojka

 Turnir u odbojci na pesku

U utorak 3. avgusta održan je turnir u odbojci na pesku popularni “Bič volej“. U čestvovalo je osam ekipa-parova, a igralo se po grupama - u dve grupe po četiri ekipe, svako sa svakim. U polufinale su se plasirali parovi: 1. Šoštarić Željko-Stanković Zoran; 2. Stevović Dušan-Milošević Davor; 3.   Farkaš Zoltan-Marković Zoran; 4. Gavrilović Miloš-Dačović Rade.

* * *

 

 

REZULTATI POLUFINALA:

1. Stevović-Milošević - Šoštarić-Stanković 2:1 (5:16, 16 : 11, 11:8)

2.   Gavrilović-Dačović - Farkaš-Marković 2:0 (16:11, 16:14)

UTAKMICA ZA TREĆE MESTO:

Farkaš-Marković - Stanković-Šoštarić 2:0 (16:7, 16:13)

UTAKMICA ZA PRVO MESTO:

Gavrilović-Dačović - Stevović-Milošević 2:0 (16:11, 16:13)

Tri prvolasirane ekipe su nagrađene a sponozor i pokrovitelj takmičenja je MZ Starčevo.

Živan Angelin

Vrh strane

 

 

 

 


 

Glavni i odgovorni urednik Petar Andrejić, izdavač Kreativni kulturni klub

E-mail: [email protected]


© 2004. Webmaster