Četrnaesta redovna sednica  Saveta mesne zajednice Starčevo održana je u ponedeljak, 27. novembra. Prisutni na sednici bili su: Petar Andrejić, Danijela Aleksić, Brankica Dragojerac, Mićo Jakovljević, Darko Ješić, Nebojša Deninger, Goran Stamenković, Miroslav Kužet i Uroš Ban.

S obzirom na to da je sednici prisustvovao dovoljan broj članova Saveta (9) za rad i odlučivanje, predsedavajući Andrejić je predložio, a Savet jednoglasno prihvatio sledeći dnevni red:

  1. Imenovanje popisne komisije,
  2. Informacija o podeli paketića,
  3. Razno

            Pod prvom tačkom jednoglasno je doneta sledeća odluka - da se formira Komisija za popis imovine i obaveza u sledećem sastavu: Jelena Grujić, predsednik, Željko Terzić, član, Predrag Stanković, član, Tanja Batanjski, zamenik predsednika, Zoran Nedeljkov, zamenik člana i Jasmina Stanković, zamenik člana.

            Pod drugom tačkom predsednik Saveta je obavestio prisutne o organizaciji Zimskog bazara i podeli novogodišnjih paketića deci uzrasta od 2 do 6 godina, za koje su sredstva obezbeđena od lokalnih privrednika i donatora.

            Pod tačkom “razno“  Andrejić je upoznao članove Saveta o tekućim aktivnostima u Mesnoj zajednici i to: o problemima pasa lutalica, o izradi parkinga na pravoslavnom groblju, o završetku poslova na gasifikaci i o problemima u radu prečistača usled neadekvatnog korišćenja toplotnih pumpi. Nakon toga  zatražena je od JKP-a “Starčevac“ informacije o tome dokle se stiglo sa rešavanjem problema toplotnih pumpi.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top