Ragbi klub Borac bio je domaćin završnih turnira za petliće i pionire, odnosno za decu uzrsta do 12, i do 14 godina. Starčevci su se ponovo pokazali kao dobri domaćini, a turnirima je prisustvovalo više od stotinu mladih ragbista.

            Starčevački ragbisti ostvarili su zapažen rezultat, bili su trećeplasirani na oba turnira. Inače, turnire je ispratio i eminentni ragbi-novinar Jovan Bajić, koji sa Novog Zelanda prati evropski ragbi, a u vreme odigravanja ovih turnira zadesio se u Srbiji. Iz Starčeva nosi pozivitne utiske. 

            Tokom novembra, dvoje članova starčevačkog kluba nastupalo je za reprezentaciju naše zemlje. Za selekciju do 18 godina, na utakmici protiv Bugarske u kojoj je Srbija pobedila, nastupio je Luka Cvejić, dok je Marija Stojšić  igrala za seniorsku reprezentaciju protiv Grčke, koju je naš tim izgubio. To je veliki uspeh za tim iz Starčeva

            Starčevački ragbisti još uvek rade na uređenju terena na Opštinskom stadionu, a postavlja se rasveta. Škola ragbija je besplatna, a zbog vremena, sada se treninzi održavaju u sali Osnovne škole. Treninzi su ponedeljkom i sredom od 17 sati.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top