Kadeti Borca privode Kvalitetnu ligu kraju, a vode borbu za plasman u  plej-of. U 9. kolu košarkaši Borca ugostili su Zadrugar iz Lazareva.

           U ovoj utakmici Starčevcima je trebala pobeda da bi nastavili borbu za plasman među šest najboljih ekipa u Vojvodini. Naši momci su bili oslabljeni neigranjem tri igrača zbog povrede. Od samog početka susreta videla se velika želja i borbenost starčevačkih košarkaša. Igru su držali u svojim rukama i od samog starta bili su u prednosti koju nisu ispuštali do samog kraja meča. Na poluvreme se otišlo sa 20 poena razlike za Borac. U nastavku se prednost održavala, bilo je i lepih i atraktivnih poteza u kojim je publika mogla da uživa. Na kraju - rezultat 83:73 u korist Borca i  važna pobeda. U poslednjem kolu Starčevci putuju u Sombor, Jokićevoj ekipi Joker, sa kojom će se boriti za prolaz dalje. Ova selekcija momaka 2007/2008. godište jedna je od najperspektivnijih koju je starčevačka košarka imala, a već pet sezona se nalaze u samom vrhu vojvođanske košarke.

            Pioniri Borca, deca 2009/2010. godište  mlađi, odigrali su prijateljsku utakmicu 4. februara, u Pančevu, sa KK-om Tamiš. Dobra igra sa obe strane i još jedno više iskustvo. Početkom marta sledi revanš u Starčevu.

Zoran Kokanović

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top