odb

            Tradicionalni, 57. po redu, “Majski turnir - trofej Beograda“ u odbojci održan je početkom maja u glavnom gradu Srbije. Na ovom turniru odlično su se pokazali mladi Starčevci iz OK-a Borac koji su ponovo dokazali da stasavaju u prave asove i da predstavljaju budućnost odbojke na ovim prostorima.

Mlade odbojkaše Borca predvodili su treneri Vladimir Kovačević i Ratko Tanev, a oni su se susreli sa selekcijama Beograda i Novog Sada, timovima Bavaništa, Valjeva i Topole. Iako mlađi od svojih rivala, pružili su snažan otpor i ostavili sjajan utisak.

            Odbojkaški klub Borac igrao je u sastavu: Marko Kovačević, Strahinja Tanev, Dušan Vlahović, Vojkan Luković, Nemanja Jović, Danilo Marković, Aleksa Terzić, Mihajlo Stevanović, Jovan Bujak, Stefan Tanev, Borisav Jevremović, Vukašin Gajić i Veljko Luković.

            Mladi starčevački odbojkaši nastavili su u istom tempu osvajanjem šampionske titule na Školskoj olimpijadi Vojvodine koje je održano polovinom maja u Zrenjaninu. Učenici OŠ “Vuk St. Karadžić“,  generacija 2007. i mlađi, u finalu je pobedila vršnjake iz Sremske Mitrovice.

P. A.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top