odbojkasi

     Odbojkaši Borca u poslednja dva kola pretrpeli su, najpre, poraz u utakmici koja nije imala veliki značaj, a onda i pobedili u meču koji je, praktično, odredio dalji tok takmičenja, što se tiče tima iz Starčeva.

      Susret kragujevačkog Radničkog i domaćeg Borca, koji je odigran u Hali sportova na Strelištu, nije imao rezultatski značaj, pa tako nije ni bilo neke motivacije za Starčevce... Gosti iz Kragujevca, u takvoj atmosferi, čini se, prelako su došli do pobede i bodova u ovom meču. Kragujevčani su trijumfovali s maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25:16, 25:16 i 25:20. Koliko Starčevci nisu bili raspoloženi za nadigravanje vidi se i po rezultatima setova. Kragujevčani su dominirali tokom celog susreta. Konce igre držali su u svojim rukama od prvog do poslednjeg poena, a efikasnim poenima iz bloka demoralisali su i ono malo želje u taboru domaće ekipe.

      Prošlog vikenda odbojkaši Borca pobedili su direktnog konkurenta za opstanak u ligi, ekipu Novog Pazara sa 3:0 u setovima (25:20, 25:16, 25:20), u utakmici pretposlednjeg kola Superlige Srbije. Borac je na taj način obezbedio deveto mesto u regularnom delu sezone i igraće u baražu za opstanak protiv drugoplasiranog tima Prve lige Srbije. Posle sat i 13 minuta igre najbolji kod domaćina bili su Davor Milošević sa 13, Aleksandar Gmitrović sa 11 i Nenad Madić sa 10 poena, dok je Samed Halilović upisao 12 poena za Novi Pazar. Kolo pre kraja ligaškog dela takmičenja, Borac je deveti na tabeli sa četiri pobede i 13 poraza, a Novi Pazar zauzima poslednje, 10. mesto sa skorom 1/16. Borac će u poslednjem kolu gostovati kraljevačkoj Ribnici.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top