okboracccccc

U šestom kolu Superlige Borac je dočekao ekipu Mladog radnika iz Požarevca i ostvario prvu pobedu u ovogodišnjem takmičenju u elitnoj konkurenciji - 3:2 (16:25; 23:25; 25:23; 25:17 i 18:16).

 

            Gosti iz Požarevca su došli u Halu sportova na Strelištu kao apsolutni favoriti, ali to nije smetalo momcima koje predvode treneri Dušan Jović i Vojislav Pavlović da pruže izvanrednu partiju, da ostave srce na terenu, da se ne predaju i kada su mnogi pomislili da je sve gotovo... Iako su Požarevljani, predvođeni fenomenalnim Mladenom Bojovićem, vodili i sa 2:0 u setovima, “borci“ se nisu predavali. Verovali su u sebe i uspeli! Načinili su veličanstveni preokret, pa su na kraju ostvarili veliku pobedu od 3:2.

            Igrala se zaista vrhunska odbojka, a više od svega poklonike ovog sporta može da hrabri borbenost i želja koju su imali momci iz Starčeva. I svi do jednog zaslužni su za ovaj veliki trijumf: Miletić, Madić, Stoković, Stojsavljević, Knežević, Đurđević, Gmitrović, Milošević, Drobnjak, Krstić, Rakita, Marinkov i Poznić.

            Nakon ovog meča Borac se na tabeli Superlige Srbije nalazi na devetom mestu sa tri osvojena boda.

A. Ž.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top