Verovatno poslednja redovna sednica Saveta mesne zajednice Starčevo održana je u sredu, 11. marta.

Prisutni na sednici bili su: Aca Dimitrić, Petar Andrejić,   Brankica Dragojerac, Mićo Jakovljević, Goran Stojanović, Dalibor Adamov, Miša Sokolović, Miroslav Kužet i Anton Deninger, kao članovi Saveta, zatim predsednik Izvršnog odbora Saveta MZ Starčevo Vesna Radosavljević, i zapisničar Predrag Stanković. S obzirom na to da je sednici prisustvovao dovoljan broj članova za rad i odlučivanje, predsedavajući  Dimitrić je predložio, a Savet jednoglasno prihvatio sledeći dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnih sednica;
  2. Izmena finansijskog plana MZ Starčevo za 2020. godinu;
  3. Usvajanje finansijskog izveštaja MZ Starčevo za 2019. godinu;
  4. Usvajanje izveštaja Komisije za nabavke;
  5. Usvajanje izveštaja popisne Komisije i
  6. Razno            

        Zapisnici sa prethodnih sednica su usvojeni jednoglasno, a pod drugom tačkom jednoglasno je doneta  odluka da se usvaja Predlog za izmenu finansijskog plana MZ Starčevo za 2020. godinu i to na način da se formira nova pozicija pod nazivom “Projektna dokumentacija“ sa iznosom od 500.000 dinara.

         U okviru treće tačke jednoglasno je doneta odluka da se usvaja Finansijski izveštaj Mesne zajednice Starčevo za 2019. godinu.

        Pod četvrtom tačkom jednoglasno je donata  odluka  da se prihvati izveštaj Komisije za javne nabavke i da se sa firmom “Astor eon“ iz Starčeva sačini ugovor o redovnom održavanju fontane na Trgu neolita.

        Pod petom tačkom jednoglasno je donata odluka da se usvaja izveštaj popisne komisije, a pod 6. tačkom razmatrana je aktuelna situacija u mestu.  Član Saveta MZ Starčevo Petar Andrejić, informisao je prisutne o tekućim radovima u Starčevu. A radi se na više frontova - uređenje pešačkih staza,  prostora za parkiranje u Ulici Borisa Kidriča, cvetnom aranžmanu ispred Ambulante, svetlećoj reklami na ulazu u Trg neolita, završetku radova na muzejskoj  postavci, o rešavanju problema pasa lutalica, inicijativi za pošumljavanje i o rekonstrukciji ulica u narednom periodu...

SN

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top