ragbi3

Nakon pauze zbog pandemije koronavirusa Ragbi klub Borac počeo je sa redovnim treninzima. O trenutnoj situaciji u klubu nešto više nam je rekao jedan od trenera Radivoj ]osić:

- Po preporukama Sportskog saveza Srbije u periodu vanrednog stanja prestali smo sa aktivnim treninzima ali naši najmlađi ragbisti su aktivno imali kondicione treninge kod kuće, što sam uredno pratio putem video linka, kaže Đosić. Ragbi veterani i simpatizeri starčevačkog kluba su, u nekoliko navrata, imali akcije sređivanja i održavanja terena.

Veliki problem ragbistima prave nesavesni građani koji su utabali pešačku stazu po sredini terena a dešavalo se da su na teren puštane i koze na ispašu.

  - Takve stvari više nećemo tolerisati i podnosićemo prijave policiji. Trenutno tražimo neko rešenje da ogradimo teren kako bi sav trud imao smisla, rezigniran je Ćosić.

ragbi1

Treninzi su počeli u subotu, 13. maja, a opet po preporuci Sportskog saveza Srbije o ponašanju sportista na treningu u cilju sprečavanja širenja virusa. Što se tiče takmičenja sačekaće se odluka Ragbi saveza Srbije, a Starčevci su spremni i u formi.

- Trenutno je na treninzima aktivno tridesetpetoro  dece, a novost je to da nam je došlo nekoliko dečaka iz Omoljice i Vojlovice sa željom da postanu deo ragbi tima Borac Starčevo, ističe Radivoj ]osić.

G. M.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top