Grb MZ Starčevo          

 

14. decembar - veče pronalazača

 

Teslina ploča

Mihajlov

U utorak 14. decembra starčevački auditorijum je imao izuzetnu priliku da upozana kreativne ljude sklone izumiteljstvu iz naše šire okoline, na tribini pod nazivom "Naši pronalazači, naš ponos".

            Prvi se predstavio simpatični Jabučnin - Slobodan Bode Milevski, bivši šampion u bodi-bildingu. NJegov izumu naslanjaju se na znanja najvećeg svetskog naučnika - Nikole Tesle. Znatiželjni su mogli da se "napoje" energijom na Teslinoj vibrirajućoj mehaničkoj platformi, a Bode je prikazao i slike svoje originalne sprave za vežbanje. Takođe, on je jedini na svetu koji hrani svoje piliće specijalnom Teslinom hranom za živinu, patentiranu 1940. godine.

            Osim njega predstavili su se i mr Darko Mihajlov iz pančevačkog vodovoda, svojim idejnim projektom dobijanja neograničene količine energije pomoću energentskog prstena, patentom pokretnog kreveta, zatim Gordana Simeunović, iz oblasti medicine, svojom kremom za brzu regeneraciju kože - MIMEL BALZAM i na kraju begrađanin Obrad Lukić, pokretnim toaletom, prenosivom barikadom i saobraćajnim znakom na rasklapanje.

 

 
©2004 Webmaster