All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

EKOLOŠKA AKCIJA TRAJE > Mesna zajednica Starčevo nastavila je stalnu akciju prikupljanja reciklažnog materijala (plastični zatvarači - čepovi) u sklopu zajedničke akcije “Čepom do osmeha“.

Grad Pančevo svake godine učestvuje u projektima za izbegla i raseljena lica kroz razne vidove pomoći, građevinski materijal, dohodovne aktivnosti, izgradnju stanova i jednokratne pomoći

Preduzeće “Ras“ doo iz Starčeva ove godine obeležava 30 godina postojanja. Zbog toga im je Privredna komora Srbije dodelila jubilarnu plaketu povodom doprinosa radu komorskog sistema.

Petar Andrejić, predsednik MZ Starčevo:

- Godina za nama bila je puna izazova. Kao mesna uprava, reagovali smo na odgovarajući način na pandemiju koja je proglašena proletos, ispunjavajući sve obaveze koje je pred nas postavio Krizni štab.

Od tri preostala negasifikovana naselja na teritoriji Grada Pančeva, najbliže uvođenju gasa je Starčevo. Tamo su pre desetak dana startovali završni radovi na izgradnji distributivnog polietilenskog gasovoda, koji u ovoj fazi treba da stigne do Omoljice, a odatle bi, verovatno naredne godine, bio nastavljen sve do Ivanova, poslednjeg naselja do kojeg još uvek nije stigla ova vrsta energenta.

Dunja Kovačević je rođena 14. decembra 2004. godine. Osnovnu školu je završila u Starčevu.

Kao što smo svi u Starčevu upoznati, kupljen je plac za gradnju hrama Ognjene Marije, i počeli smo da gradimo molitveni dom koji će pored verskog značaja, ujedno i da ulepša  centar našeg Starčeva.

Kao i mnogo godina unazad, jedno od prvih mesta u okolini u koja je Deda Mraz dojezdio bilo je Starčevo.

Page 1 of 4
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…