Sun04302017

Azurirano06:20:12 AM GMT

POVODOM SVETOG TRIFUNA

  • PDF

Slavski kolač
Kao i nekoliko godina unazad Udruženje ugostitelja “Hotelijer“ iz Starčeva, u saradnji sa Domom kulture i Mesnom zajednicom, i ove godine organizuje izložbu slavskog kolača uoči stare srpske slave Sveti Trifun, koji je kao zaštitnik vinogradara i vina omiljen među ugostiteljima.

Svi meštani Starčeva koji bi voleli da prisustvuju ovoj nadasve lepoj i humanitarnoj svečanosti pozvani su da u nedelju u podne 13. februara, uoči slave, dođu u Veliku salu doma kulture u Starčevu. Učesnici izložbe iliti vredne domaćice, trebaju doći istoga dana između 10 i 11 časova sa svojim umešenim kolačima bez veštačkih i industrijskih dodatka (boje, želatina, i slično) da bi se mogle rasporediti i pripremiti za početak. Takođe se pozivaju i svi pekari da dođu i predstave svoje proizvode i slavske kolače na ovom svojevrsnom sajmu slavskog kolača.

Otvaranje izložbe i kulturno-zabavni program će početi oko 12 časova. Svi učesnici izložbe će biti nagrađeni a kolači će biti poklonjeni deci iz ustanova “Spomenak“ iz Pančeva i “Srce“ iz Jabuke.

ARHIVA: BROJ 203

ARHIVA: BROJ 202

ARHIVA: BROJ 201

ARHIVA: BROJ 200

ARHIVA: BROJ 199