Mlađani Danijel Cigler tek što je napunio 11 godina, a ne samo da vozi automobil bolje nego mnogi odrasli, nego se već oprobao u jednoj od ozbiljnijih trka na državnom nivou.

            Ovaj mladi i talentovani Starčevac pomno prati drift trke već tri godine unazad, otkada iskazuje želju da u njima učestvuje, pa je ove godine za taj poduhvat dobio i auto.

            Mašinu mu je za takmičenje spremio otac Franja, koji se inače drži autolimarsku radnju, zajedno sa ocem Antonom. I on je učestvovao u pripremama automobila, baš kao i drugi deda Zoran Milinković, koji je takođe u sličnoj automehaničarskoj branši poznat pod nadimkom Sitni. Danijel je nedavno imao i vatreno krštenje, jer se pojavio na prestižnoj drift trci proteklog vikenda u Čačku, gde je bio najmlađi učesnik.

            On je bio fasciniran samim nastupom i uopšte događajem, a njegova porodica se i ovim putem zahvaljuje organizatorima, pre svega Aleksandru i Zoranu Jojkiću i svim vozačima, koji su Danijelu pružali veliku podršku i podsticaj da nastavi sa ovim uzbudljivim sportom.

J. F.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top