rag1

Ragbi klub Borac je uspešno završio takmičarsku sezonu 2021. Tokom godine održano je nekoliko značajnih sportskih priredbi u Starčevu, poput utakmica Lige Evrope, kada su na Opštinskom stadionu u Starčevu snage odmerile reprenzetacije Srbije i Turske. Potom i mečevi Kupa Srbije. Radivoj Ćosić, trener u Ragbi klubu Borac tim povodom kaže:

            - Svedoci smo  odličnih utakmica i vatrenog navijanja na Opštinskom stadionu kada se igrala Liga Evrope i kada je reprenzetacija Srbije ubedljivo savladala Tursku. Što se tiče ragbi-veterana, oni su sezonu završili pobedom na turniru u Rušnju što i nije neko čudo obzirom na kvalitet ragbi veterana našeg kluba. Kraj takmičarske sezone obeležilo je finale Kupa Srbije, zadovoljan je Ćosić.

rugbyđ

            Petlići RK-a Borac su zauzeli 5. mesto na tabeli, uprava je zadovoljna njihovim rezultatom jer njihovo vreme tek dolazi. Kadeti su tesno izgubili od ekipe beogradskog Rada, a sa igračem manje i nisu odbranili titulu prvaka Srbije pa su na tabeli zauzeli drugo mesto. Juniori Borca su bili potpuno iznenađenje sezone. Prvo takmičenje - i u finalu im je umalo izbegla medalja. Završili su kao  četvrta ekipa na tabeli, inače su najmlađa ekipa u Srbiji. Finale Kupa Srbije za seniore je pripalo ekipi Partizana, koja je ubedljivo pobedila Crvena zvezdu.

            - Što se drugih aktivnosti tiče imali smo doček “ragbi Nove godine“,  a svi uzrasti su tradicionalno  odigrali prijateljsku utakmicu po snegu. Spremamo se za nove izazove i pobede. Treniraj ragbi - poruka je trenera Ćosića.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top