odbojka

              U sezoni u kojoj se mnogo očekivalo Borac je već na početku prvenstvene trke za bodove u Prvoj ligi Srbije pretrpeo neke neplanirane poraze i neprijatno iznenadio svoje navijače, pa mu sada predstoji velika borba kako bi u utakmicama koje slede nadoknadio propušteno.

            Zbog toga je duel s Dubočicom iz Leskovca, prošlog vikenda u Hali sportova na Strelištu bio veoma važan. Jednostavno, tim Jovice Cvetkovića morao je da pobedi kako bi nastavila da tinja kakva-takva nada da može doći do provratka u elitu. Na sreću svojih navijača, Starčevci su uspeli: Borac - Dubočica 3:0 (po setovima 25:19, 25:22 i 25:19).

            Leskovčani u ovoj utakmici nisu imali baš mnogo prilika da pokažu šta znaju jer su domaći odbojkaši dominirali tokom cele utakmice i sve vreme su meč držali pod svojom kontrolom. Oni najiskusniji ovog puta su bili na visini zadatka, pa su Borac do nove pobede predvodili Dušan Stojsavljević i Nikola Ražnatović, ali svi koji su igrali zaslužuju pohvalu.

            Borac je posle desetog kola na četvrtom mestu na tabeli, sa skorom od pet pobeda i isto toliko poraza, a sledećeg vikenda mu predstoji put u Valjevo i duel s pretposlednjom domaćom ekipom VA-014.

            Uslediće mala pauza, a nastavak prvenstvene trke u Prvoj ligi planiran je za poslednji vikend u januaru, kada će tim iz Starčeva gostovati u Kleku. Biće to dobra prilika da se sa dve “vezane“ pobede potpuno vrati samopouzdanje i da se u novoj godini pokuša još jedan “juriš“ na elitu.

A. Živković (Pančevac)

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top