park1

Izgradnjom šetališta pre desetak godina, a potom i podizanjem pijačnog platoa na Trgu neolita, uspešno su realizovane dve faze zamišljenog izgleda centra našeg mesta.

Upotpunjenost čitavog prostora biće zaokružena rekonstrukcijom parka - koja je u toku. Na predlog Mesne zajednice reagovao je Grad te su sredstva od oko 20 miliona dinara odobrena budžetom za 2021. godinu, a sada se i realizuju.

park2

- Grad Pančevo kroz Mesnu zajednicu sluša i uvažava ono što meštani Starčeva smatraju da im je bitno i, ako za to postoji mogućnost, brzo se reaguje. Primer takve dobre saradnje jeste i rekonstrukcija parka u Starčevu. Gradska vlast, oličena u skupštinskoj većini koju čini SNS, trudiće se da i unarednom periodu prepozna, i vodi računa o interesima Starčeva - kaže za naš list gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Predsednik MZ Starčevo Petar Andrejić potvrdio je da mesna i gradska vlast imaju dobru saradnju:

- Razvoj naše lokalne zajednice pratiće svu dinamiku razvoja Pančeva. Trudićemo se dai dalje prednjačimo s našim predlozima i da dobro obrazložimo inicijative kako bi bile prihvaćene.

park3

Park u Starčevu dobija nove staze, platoe, kandelabersku rasvetu, urbani mobilijar i novo, savremeno dečije igralište. Naredne godine planira se postavljanje još jedne fontane kao i poslovi na dodantnom ozelenjavanju parka.

park4

park5

park6

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top