vaccine

Iako se do sada veliki broj naših sugrađana vakcinisao protiv koronavirusa, koji polako popušta, što zbog broja vakcinisanih a što zbog lepšeg vremena koje omogućuje građanima duži i češći boravak napolju, stanovnicima našeg mesta je ponovo omogućena vakcinacija u Starčevu.

Ovaj put, u utorak, 8. juna, u popodnevnim satima stigao je autobus koji je specijalno prepravljen za ovu svrhu. U periodu od 15:30 do 20 časova vakcinisalo se nekoliko desetina građana.

Doktorka Jovana Lazarević i medicinska sestra Jelena Vuković bile su prijatno iznenađene odzivom i pored toga što su neprekidno, bez pauze imale posla, a potrošena je sva količina vakcina koja je u tu svrhu pripremljena pa su bile naručene dodatne količine.

U Mesnoj zajednici se i dalje možete prijaviti za vakcinaciju, a kada se sakupi dovoljan broj zainteresovanih služba za vakcinaciju će organizovati ponovni dolazak u naše mesto. Treba napomenuti da onaj kome se žuri sa vakcinacijom to može, bez zakazivanja, obaviti u Domu zdravlja u Pančevu (nekadašnja apoteka “Higija“, pored dečijeg dispanzera). Takođe, onaj ko iz nekog razloga nije uspeo da se revakciniše u terminu u kome je trebalo, to može obaviti na istom mestu u pančevačkom Domu zdravlja.

P. S.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top