judo

Poslednjeg majskog vikenda članovi Džudo akademije Jočić učestvovali su na trećem međunarodnom turniru “Zvornik open 2021“ u istoimenom mestu.

Takmičari Golub Strigić i Mijat Vukosavljević osvojili su najsjajnije odličje, dok je Filip Spasić osvojio srebrnu medalju. Dejan Strigić nije osvojio medalju ali je visoko plasiran na petom mestu. Na ovom turniru je učestvovalo oko 800 takmičara iz zemalja okruženja što pokazuje da je postignut izuzetno dobar rezultat.

Pored takmičenja, u Zvorniku je održan i mini-kamp za džudiste kojim je rukovodio naš sugrađanin Miroslav Jočić. Interesantno je da pored Starčevaca sa teritorije Grada Pančeva nije bilo drugih učesnika što pokazuje da je naš klub u samom vrhu kvalitetnih sportskih kolektiva.

Sredinom juna naši džudisti su učestvovali na još jednom značajnom takmičenju, u pitanju je “Trofej Beograda“. I tu su pokazali zavidan uspeh. Zlatnu medalju je osvojila Sara Lukić dok je srebrna pripala Nataliji Strigić. Pored njih, bronzane medalje osvojili su Vuk Milovanović, Golub Strigić, Bogdan Vukosavljević, Milan Marković, Bojana Cvetković i Antonina Nikolić. Đorđe Maletić je osvojio peto mesto što je isto tako veoma dobar rezultat za ovo takmičenje.

judo2

U četvrtak, 24. juna, u sali Džudo akademije Jočić održano je polaganje za učeničke pojaseve na kome su mladi džudisti pokazali svoje znanje i uvežbanost.

U Akademiji se nadaju da će ovi rezultati biti primećeni i da će ovaj klub, koji je u nezavidnoj finansijskoj situaciji, kao i mnogi drugi klubovi, uspeti da opstane u ovom teškom vremenu.

P. S.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top