vasilj

Nedavno je u Starčevu formirano novo udruženje starosnih penzionera. Ono je odmah primljeno u gradsku organizaciju penzionera, a samim tim i u Savez penzionera Vojvodine i Srbije.

            Na osnivačkoj skupštini bilo je prisutno trideset članova koji su formirali ovo udruženje i dogovorili se da određene funkcije vrše sledeći  članovi: udruženje će,  kao predsednik, voditi Zoran Vasiljković, za zapisničara je izabrana Rozalinda Tisevska, a za overivače zapisnika Miša Sokolović i Dragan Teofilović. Izvršni odbor čine: Ivica Poljak, Slobodan Kokanović, Dragan Pavlović, Vuleta Anđelković, LJubica Stanisavljević, Julijana Ferek i Zdravka Puhalac. Članica tog tela LJubica Stanisavljević vršiće funkciju zamenika sekretara,  a Zdravka Puhalac blagajnika.            

Za organizovanje putovanja i proslava biće zadužen Mauric Ivanković, a za Crveni krst Milomir Jovanović.

            - Sigurno razumete da zbog pandemije nismo mogli  da radimo i pomažemo našim najstarijim sugrađanima ali smo uprkos svemu u decembru podelili pakete pomoći penzionerima koji  imaju penzije niže od  15.150 dinara, kaže Vasiljković.

            Gradsko udruženje svih penzionera nudi pomoć da starčevački ogranak organizuje distribuciju drva, uglja, organizuje ekskurzije, banjska lečenja sa korišćenjem besplatnih vaučera.

            - Zato pozivamo sve penzionere da  nam pruže podršku i učlane se jer ćemo tako poboljšati standard  življenja, tvrdi Vasiljković, i dodaje: - Već ovih dana bićete obavešteni o raznim akcijama koje vam nudimo.

            Za sve informacije, zainteresovani se mogu raspitati tokom dežurstva koja će biti organizovana u Mesnoj zajednici svakog ponedeljka i srede od 12 do 14 časova.

P. S.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top