okb

Vanredna, svečana sednica Saveta mesne zajednice Starčevo održana je, 29. oktobra, u Svečanoj sali MZ Starčevo.

 

Prisutni na sednici bili su: Petar Andrejić, Brankica Dragojerac, Uroš Ban, Nebojša Deninger, Danijela Aleksić, Darko Ješić, Jelena Katana, Nenad Stoiljković, Vesna Radosavljević i Mićo Jakovljević, kao članovi Saveta, Zorica Čikara kao predsednik Izvršnog odbora, građanin Nenad Hadži-Miletić i predstavnici Odbojkaškog kluba “Borac“, kao laureati, direktor škole Saša Tasić i protojerej Zoran Maletić, kao članovi Komisije za dodelu priznanja “Zaslužni Starčevac“ i zapisničar Predrag Stanković.

            Otvarajući ovu svečanu sednicu, predsednik MZ Starčevo Petar Andrejić je istakao potrebu lokalne zajednice da prepozna svaki napor za unapređenje života u naselju:

            - Bilo da je u pitanju humanitarni rad ili rezultati u društvenoj nadgradnji - sportu, kulturi, lokalna zajednica treba da adekvatno nagradi one koji se iskažu i koji doprinose razvoju lokalne zajednice i njenom imidžu, rekao je Andrejić.

            On je potom uručio priznanje “Zaslužni Starčevac“  i to - stolarskom majstoru i humanitarcu Nenadu Hadži-Miletiću i Jovanu Joviću, koji je kao predsednik OK-a “Borac“ primio priznanje u ime ovog sportskog kolektiva. Jović se biranim rečima zahvalio mesnoj upravi koja je prepoznala napore starčevačkih odbojkaša da, postižući izvanredne rezultate i čuvajući status najboljih sportista, time pronose i ime našeg mesta širom zemlje.

priznanje2

            Priznanje “Zaslužni Starčevac“ utemeljeno je ove godine i u prvoj raspodeli dobili su ga učenici generacije OŠ “Vuk St. Karadžić“ i “vukovci“ ove škole, ako i student Miloš Jankov.

M. J

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top