smz2

Četvrta redovna sednica Saveta mesne zajednice Starčevo održana je u četvrtak, 1.oktobra. Prisutni na sednici bili su: Petar Andrejić, Brankica Dragojerac, Zoran Vasiljković, Vesna Radosavljević, Goran Stojanović, Uroš Ban, Nebojša Deninger, Nenad Stoiljković i Mićo Jakovljević, kao članovi Saveta, Zorica Čikara kao predsednik Izvršnog odbora, Radivoje Đosić kao predstavnik Ragbi kluba “Borac“ i zapisničar Predrag Stanković.

 

Dnevni red sednice usvojen je jednoglasno:

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sednice;
  2. Realizacija ranije donetih odluka;
  3. Usvajanje Pravilnika o javnim nabavkama;
  4. Izrada informativnih putokaza;
  5. Informacija o komunalnim i infrastrukturnim poslovima;
  6. Razno

            U raspravi koja je usledila nakon usvajanja zapisnika, Savet je informisan o realizaciji odluka sa prethodne sednice i o razlozima zbog kojih su neke odluke još u toku realizacije, a potom je jednoglasno doneta odluka o usvajanju Pravilnika o javnim nabavkama. U daljem toku sednice doneta je odluka da se usvaja ponuda Udruženja “Pagus“ za realizaciju zamene znakova turističke signalizacije.

            Predsednik Saveta MZ Starčevo, Petar Andrejić, upoznao je u danjem toku zasedanja prisutne članove o najavljenoj rekonstrukciji nekih ulica u Starčevu koje će uslediti u okviru javno-privatnog partnerstva koje je sproveo Grad Pančevo, o akciji seče granja od strane “Elektrovojvodine“ i o problemima u izgradnji merno-regulacione stanice gasovoda.

            Pod tačkom razno jednoglasno su donete sledeće odluke: 

            - Da se prihvati odluka Komisije za dodelu priznanja “Zaslužni Starčevac“ da se ovo priznanje dodeli Odbojkaškom klubu “Borac“ za ostvarene izvanredne sportske rezultate i plasman u Superligu Srbije kao i Nenadu Hadži Miletiću za nesebično angažovanje u humanitarsnim akcijama;

            - Da se uputi dopis JKP-u “Zelenilo“ radi informacije o projektu uređenja prostora na raskrsnici ulica Pančevački put i JNA (parkić kod spomenika).

            Pored toga, jednoglasno je donet i sledeći zaključak:

            - Mesna zajednica Starčevo u potpunosti podržava  inicijativu Ragbi klub “Borac“ iz Starčeva i njihovo nastojanje da ovaj klub na trajno korišćenje dobije parcelu koju koristi za treninge i odigravanje utakmica.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top