sportkosarka

Košarkaši Borca, nakon pauze, nastavili  su treninge sa svim selekcijama, od sedam do 17 godina. Od marta, od kada je prekinuto takmičenje u KSS-u, Borac nije igrao prvenstvene i prijateljske utakmice.

Nakon pola godine usledila je prva prijateljska utakmica, 16 septembra, sa komšijama u Omoljici. Viđena je izjednačena borba za svaki koš, ali KK Mladost iz meča ipak izlazi kao pobednik. U septembru Borac je organizovao, za svu decu, po selekcijama, turnir u basketu “3 na 3“. U nadmetanju kadeta Borca, prvo mesto pripalo je ekipi “Orlići“ u sastavu Branislav Nikić, Aleksa Živanović i Nikola Pavlović. Drugoplasirani su ekipa “3M“, za koju su nastupali Mladen Novičić, Miodrag Veličkovićg i Miloš Drinjak, a treće mesto osvojila je ekipa “Tanev“ za koju su igrali Aleksandar Milanović, Lazar Milanović i Vuk Tanev. Najbolji igrač turnira bio je Miodrag Veličković.

            Drugi u nizu turnira organizovan za pionire. Učestvovalo je šest ekipa a najbolji je bio tim pod nazivom “Sveta trojica“ za koju su se takmičili Dušan Krstić, Pavle Keljević i Stefan Bošković. Drugo mesto je pripalo ekipi “Država“ u sastavu Luka Aleksić, Bojan Dakić i Filip Milenković. Treće mesto zauzela je ekipa “Toni“ za koju su igrali Mateja Petrović, Antonije Milanović i Stefan Savanović. Dana 21. septembra, usledio je poslednji ovogodišnji turnir a učestvovala su deca od sedam do 11 godina. Na ovom turniru najbolja  je bila ekipa “Lejkersi“ za koju su igrali Teodora Damjanović, Strahinja Jakovljević i Nemanja Stankov. Drugoplasirana je bila ekopa “Tigrovi“ u sastavu Vukašin Kojić, Lazar Slavković i Filip Stefanović. Treće mesto je zauzela ekipa “Partizan“ za koju su igrali Sara Terzić, Ivan Pavlović i Bogdan Matić. Najbolji igrač turnira je Teodora Damjanović.

            KK Borac,  u takmičarskoj sezoni 2020/2021, prijavio je, kao i prošle godine, tri selekcije. Kadeti će igrati u grupi sa  Tamišem, timom In monte, Radničkim, Vršcem, Opovom i KK-om PBC64. Selekcija pionira se takmiči sa ekipama  Tamiš, Kris-kros, Virtus basket i i KK-om Radnički, dok najmlađi članovi Borca, mlađi pioniri, igraju protiv timova Tamiš 1, Tamiš 2, Mladost, Opovo, Radnički, Kris-kros i KK Vršac.

Z. Kokanović

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top