Školsko zvono je s početkom nove školske godine zazvonilo, 2. septembra, što znači da je letnji raspust malo produžen.

Ove godine u našoj školi, u odnosu na prethodnu,  biće tri odeljenja manje (osmi razred prošle godine završilo je četiri odeljenja dok je ove godine prvaka upola manje). Pored toga, od tri odeljenja drugog razreda formirano je dva. Odeljenje 2/1 vodiće učiteljica Tatjana Celin i u njemu će biti 28 učenika dok će u 2/2 biti 29 učenika a Snežana Antonijević će im biti učiteljica.

   Prvo odeljenje prvaka će u tekućoj školskoj godini imati 27 đaka a njihova učiteljica će biti Milena Stanojev Kurtiš, a drugo odeljenj imaće jednog učenika više. NJima će učiteljica biti Miroslava Jovanov. Prvo odeljenje petaka će pored standardnog engleskog jezika koji se uči od prvog razreda od ove godine dobiti i ruski. Razredni starešina biće im Aleksandra Stoilkovski. Razredni starešina drugom odeljenju petih razreda biće Nataša Milićev a oni će kao drugi jezik učiti francuski. Oba odeljenja imaju po 28 učenika.

            U obdaništu koje se nalazi u sklopu škole ove godine je upisano stotinu dece što je pun kapacitet. Nekoliko mališana se čak i nalazi na listi čekanja. Tamara Veljković i Jelena Stojanović vodiće jednu grupu dece a drugi vaspitački par je Danijela Arađan i Marijana Fara, treći Milica Štopulj i Ivana Terzić dok će četvrtu grupu voditi vaspitačice Ivana Draganov i Ivana Filipović.

     Što se tiče samih predškolaca, uzrast do 5,5 do 6 godina, njih će u ovoj godini biti 64 i oni su smešteni u tri odeljenja. Đurena Veljković ima u svojoj grupi najviše zabavištanaca, dok Daniela Jajić i  Aleksandra Krstić imaju po 21.

P. Stanković

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top