Nastavljeno je odbojkaško prvenstvo u Prvoj ligi Srbije. Odbojkaši starčevačkog Borca gostovali su u Velikom Gradištu gde su odigrali meč protiv ekipe koja ih je u prvom delu sezone pobedila u Hali sportova na Strelištu.

 

Prvi set ovog meča dobili su Starčevci sa rezultatom 25:16. Od samog početka igrači Borca su poveli i do kraja seta samo povećavali prednost.  U drugom setu, na početku seta, gostujuća ekipa je napravila razliku od pet poena ali su domaćini, koristeći veliki broj servis grešaka Borca i nešto lošiji prijem,  prišli na dva razlike. Tako se igralo sve do rezultata 18:16 kada sa nekoliko blokova u nizu Borac ponovo dolazi na pet razlike i sigurno dobija set.

Rezultat trećeg seta dovoljno govori o stanju na terenu - 25:13 za 3:0 za Borac. U ovom setu jedino se postavljalo pitanje konačne razlike.

Nakon 15 odigranih kola Borac se nalazi na trećem mestu sa skorom od jedanaest pobeda i četiri poraza i sa 33 osvojena boda. Ispred tima iz Starčeva nalaze se ekupe Niša (37 bodova) i Ribnice, koja je lider na tabeli sa 43 boda. Narednu utakmicu Borac igra na svom terenu protiv Napretka 037 a potom putuje u Loznicu na megdan istoimenom timu.

P. Andrejić

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top